Tejszínes gombaszószos tészta

Igen ez gomba! 😀
Kaptunk egy nagy szatyor erdei gombát és megfőztem tejszínes szósznak tésztára, ezt szeretjük mindketten! 🙂
Nem mondom azért az apró szemű gomba megtisztítása nem két percbe telet, de megérte a vele töltött időt.

Hozzávalók:

  • kifőtt tészta
  • 500 g gomba
  • 200 ml főzőtejszín
  • 1 fej hagyma
  • bors
  • kakukkfű
  • kevés olaj

A felkockázott hagymát egy kevés olajon megdinszteljük. Ezután a megtisztított, felszeletelt gombákat rátesszük és megsózzuk, hagyjuk, hogy levet eresszen. Megfűszerezzük borssal és kakukkfűvel. Addig főzzük, amíg a víz elpárolog alóla és már nem rágós a gomba. Ezután felöntjük tejszínnel, kicsit rotyogtatjuk, míg kicsit besűrűsödik és már kész is.

Jó étvágyat kívánok hozzá! 🙂

Tetszik? Oszd meg 😉
Pinterest
Pinterest
Instagram
Facebook
Facebook
RSS
Follow by Email
Google+
http://www.majdnemvega.hu/foetel/tejszines-gombaszoszos-teszta/
Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.