Szardíniás szendvicskrém

Személy szerint szeretem a halakat és a halas szendvicskrémeket is, jó sok hagymával. Nem nagy cucc összedobni és ezzel valami különlegeset csempészhetünk mindennapjainkba. Reggel vagy este én ugyanúgy szeretem a szendvicseket, szóval nincs megszabva mikor fogyasztod ezt a finomságot! Persze a hagyma… de a citromlé ezt hivatott enyhíteni, persze akkor érdemes állni hagyni egy keveset.

Hozzávalók:

  • 1 konzerv szardínia
  • 1/2 fej vöröshagyma
  • 2-3 ek tejföl
  • negyed citrom leve
  • bors
  • petrezselyem
  • ha van egy kis snidling még nem fog ártani 😉

Van, aki kibontja a szardíniát és csak kihalássza, megeszi; én ketté szoktam szedni, – főleg, ha nem pucolt változat – leszedem a nagyobb pikkelyeket és kiszedem a gerincét. Ezután villával összetöröm, hozzáadom a nagyon apróra vágott hagymát, a citromlevet a tejfölt a felaprított petrezselymet, snidlinget és megfűszerezem.
Jól átkeverem és már mehet is a kenyérre. Mellé szoktam még szelni paradicsomot és már is van egy isteni finom reggelim vagy vacsorám.

Meg szoktam tartani a formásabb kis üvegeket és abba rakom a hűtőbe, így a hűtő nem veszi át a szagát, ráadásul az üvegben csodásan is néz ki.

Jó étvágyat kívánok! 🙂

Tetszik? Oszd meg 😉
Pinterest
Pinterest
Instagram
Facebook
Facebook
RSS
Follow by Email
Google+
http://www.majdnemvega.hu/party_kaja/szardinias-szendvicskrem/
Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.